Skip to main content

Asociația pentru Promovarea Eficienței Energetice în Clădiri – ROENEF lansează studiul “Creșterea eficienței energetice în clădiri în România: Provocări, oportunități și recomandări de politici”

Marţi, 25 septembrie, a avut loc conferinţa de lansare oficială a Asociației pentru Promovarea Eficienței Energetice în Clădiri – ROENEF.

Obiectivul principal al asociaţiei ROENEF este acela de a  contribui la creşterea performanţei energetice a clădirilor din România, prin facilitarea unui dialog deschis între autorităţile centrale şi comunitatea practicienilor şi a mediului de afaceri din acest sector.

„În contextul în care sectorul clădirilor este unul dintre cele mai mari consumatoare de energie, creşterea eficienței energetice a clădirilor reprezintă o prioritate pentru noi. În acest sens, ne propunem să promovăm soluţii şi acţiuni care să contribuie la modernizarea economiei României şi la eficientizarea acesteia din punct de vedere energetic”, a declarat Mihai Moia, Director Executiv ROENEF.

Evenimentul a reunit reprezentanți ai Guvernului și ai autorităților de reglementare, ai Parlamentului României, precum și ai asociațiilor de profil și ai think-tank-urilor specializate.


EPG-ROENEF Studiu eficienta energetica in cladiri