Skip to main content

GREEN GALA AWARDS 2023

Dragi profesioniști și entuziaști ai sustenabilității în construcții,

Suntem încântați să vă anunțăm că Green Gala Awards 2023 se apropie cu pași rapizi, și că sunteți invitați să vă înscrieți în această competiție ce celebrează excelența în eficiența energetică, sustenabilitatea și economia circulară în clădiri și nu numai. Acest eveniment prestigios, organizat de ROENEF și ROGBC, își propune să evidențieze cele mai bune practici și inovații din domeniul construcțiilor sustenabile.

Ce poate fi mai important decât să recunoaștem și să premiem clădirile în care muncim, trăim, învăţăm, care inspiră schimbări pozitive și care servesc drept exemple demne de urmat pentru un viitor mai verde? Ne dorim să descoperim proiectele şi iniţiativele care aduc valoare reală comunităţii şi mediului înconjurător.

Categorii de premii:

Click pe link pentru a vă înscrie!

1. Formular înscriere – Excelență în eficiență energetică și sustenabilitate în clădiri
2. Formular înscriere – Excelență în utilizarea principiilor de economie circulară în clădiri
3. Formular înscriere – Excelență în dezvoltarea orașelor sustenabile.
4. Formular înscriere – Excelență în campanii de conștientizare a eficienței energetice și sustenabilității în clădiri. 

Pentru a intra în competiție, vă rugăm să completați formularul din link-urile aferente fiecărei categorii în parte şi să depuneți aplicațiile în perioada 11 septembrie – 15 octombrie 2023, pe pagina de website dedicată.

Pentru decernarea premiilor vă așteptăm la ONE Tower, 17th floor, Calea Floreasca 165, Bucharest, în data de 26 octombrie, începând cu ora 17:00.

Vă rugăm să transmiteți maximum cinci imagini de înaltă rezoluție, asigurându-vă că avem permisiunea pentru utilizarea lor pe site-ul nostru. În cazul clădirilor, includeți imagini reprezentative atât exterioare, cât și interioare pentru a oferi juriului o vedere completă asupra clădirii care va fi evaluată.

Așteptăm cu nerăbdare să descoperim proiectele voastre inovatoare și să sărbătorim excelența în construcțiile sustenabile la Green Gala Awards 2023!

Parteneri Media

          Agenda Construcțiilor                   Property Forum

                      

  Spațiul Construit     Zeppelin

Cu cele mai bune urări,

Echipa Green Gala Awards
ROENEF & RoGBC