Skip to main content

Evenimente (viitoare si trecute)

16 Octombrie 2020 webinarul C4E MAKING THE RENOVATION WAVE WORK!

C4E Webinar: Making the Renovation wave work! that will take place on Friday, 16 October 2020, 14.oo-15.3o CET. Pentru participare la C4E Webinar va rugam completati formularul de inregistrare. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSWkuEVFL6Qcj5SV-82GfjX5u_zzEBcRNRuyM7r-LV_oBNzQ/viewform 

Asociația pentru Promovarea Eficienței Energetice în Clădiri – ROENEF lansează studiul “Creșterea eficienței energetice în clădiri în România: Provocări, oportunități și recomandări de politici”

Lansare oficială a Asociației pentru Promovarea Eficienței Energetice în Clădiri – ROENEF

C4E Forum 2020, 21-24 septembrie 2021, Poiana Brasov

Expert Workshop: Eficiența energetică în clădiri: starea de fapt

Expert Workshop: Eficiența energetică în clădiri: starea de fapt, organizat de Energy Policy Group şi Asociaţia ROENEF, în data de 3 octombrie 2019.

Forumul România Eficientă, 21 noiembrie 2019

Unul din trei copii trăiește în clădiri nesănătoase În Europa, peste 65 de milioane elevi și aproape 4,5 milioane profesori petrec între 170 și 190 de zile anual la școală și aproximativ 70% din acest timp este petrecut în interiorul clasei. „Asigurarea unui climat interior bun în școli este esențial pentru a proteja procesul educațional al copiilor și sănătatea lor. Calitatea aerului ar putea stimula performanța elevului cu până la 15%, cu un efect pozitiv asupra vitezei de lucru, nivelului de atenție și concentrare”, a susținut Mihai Moia, Director Executiv al Asociației pentru Promovarea Eficienței Energetice în Clădiri (ROENEF), unul dintre partenerii implicați în proiectul România Eficientă.

Implementarea planului „Valul de renovare” în contextul elaborării Planului Național de Redresare și Reziliență

Participare la conferinţa “A doua masă rotundă națională privind finanțarea eficienței energetice în România”, 6 IUNIE 2019, BUCUREȘTI, ROMÂNIA

Comisia Europeană, în parteneriat cu ANRE, Ministerul Energiei, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Ministerul Fondurilor Europene din România şi Inițiativa ONU pentru finanțarea mediului a organizat în data de 6 iunie 2019, la Bucureşti, A doua masă rotundă privind finanțarea eficienței energetice în România, eveniment derulat în cadrul  Forumurilor pentru Investiții în Energie Durabilă (SEIF).

Participare la conferința “Planul strategic pentru tehnologiile energetice (SET Plan)”, 13 iunie 2019, București.

Participare la conferința “Planul strategic pentru tehnologiile energetice (SET Plan)”, 13 iunie 2019, București.

Participare la evenimentul „Academia de eficienţă energetică”

În data de 24 octombrie a avut loc la Hotel InterContinental prima Academie de Eficiență Energetică, un curs de formare destinat administrației publice locale. Cursul, organizat de Energy Policy Group (EPG), a urmărit să prezinte probleme de ordin practic ce țin de dezvoltarea și implementarea programelor de eficientizare a clădirilor la nivel local.

Participare la evenimentul online „Locuința Eficientă – Xgroup Meetings Real Estate”

Participarea la evenimentul online "Locuința Eficientă – Xgroup Meetings Real Estate", organizată în data de 18 august 2020.