Skip to main content

VELUX

Prezentă pe piața din România de peste 20 de ani și lider mondial în producția și comercializarea ferestrelor de mansardă, VELUX este compania care a reușit să îi facă pe români să descopere că podurile întunecoase pot fi transformate în spații calde și luminoase, cu posibilități de amenajare nelimitate. Cei mai bine de 75 de ani de experiență a Grupului VELUX ne-au ajutat să ne menținem pe această poziție și să fim recunoscuți pentru profesionalismul cu care ne tratăm clienții și partenerii. Prin intermediul produselor noastre de înaltă calitate creăm locuri luminoase, sănătoase și eficiente din punct de vedere energetic, în care trăim, lucrăm, învățăm și ne jucăm. Produsele noastre includ ferestre de mansardă și ferestre pentru acoperiș terasă, tuneluri solare, rulouri decorative și parasolare, soluții de instalare și dispozitive de comandă și control.

Inovațiile în domeniul eficienței energetice sunt preocupări constante în cadrul com-paniei. Astfel, pentru a răspunde cererii tot mai mari de soluții eficiente energetic, am fost prima companie din industrie care le-a oferit consumatorilor o fereastă de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din trei foi de sticlă la un preț atractiv. Fereastra de mansardă reduce pierderile de căldură prin adăugarea unui strat suplimentar de sticlă și prin sistemul unic izolator ThermoTechnologyTM. În acest moment, avem în portofoliu și o fereastră unică pe piață. Fereastra VELUX INTEGRA SOLAR GGU este prima și singura certificată pentru Case Pasive pentru regiunile reci, având clasa energetică A. Fereastra de mansardă, fabricată din lemn învelit în poliuretan, este solară și se controlează cu ajutorul unei tablete control.

 

Despre Grupul VELUX

În urmă cu 75 de ani în Danemarca, Villum Kann Rasmussen, fondatorul companiei, își propunea să transforme podurile întunecate în spații locuibile de calitate, cu lumină naturală și aer proaspăt. De atunci și până în prezent, grupul VELUX a ajuns să fie recunoscut în toată lumea pentru că a revoluționat conceptul de fereastră de mansardă, dar și pentru inovațiile sale în domeniu și abilitatea de a dezvolta produse de înaltă calitate care definesc standardele industriei.

 

Despre VELUX România

De peste 20 de ani, mai precis din 19 mai 1997, VELUX România aduce lumina și aerul proaspăt și în casele din România și din Republica Moldova. VELUX România are sediul central și depozitul la Brașov, alegerea unui oraș din centrul țării fiind de la început o decizie strategică pentru distribuirea optimă a produselor. Compania se implică constat în cauze sociale și în viața comunității brașovene.

 

Str. Turnului nr. 5, Coresi Business Park, Clădirea T42, Modul A3
500152 Brașov, România
www.velux.ro
facebook.com/VELUX