Skip to main content

Somfy

DESPRE SOMFY

Somfy este liderul mondial în furnizarea de sisteme de control automatizat pentru tehnica de umbrire și acces în locuințe și clădiri comerciale. Compania a fost fondată în Franţa, în anul 1969, iar în prezent are 6,120 de angajați în întreaga lume și afaceri de 1,127 miliarde euro raportate în 2018.

Portofoliul de produse include o ofertă globală adaptată tuturor tipurilor de aplicații: sisteme de motorizare și comandă destinate tehnicii de umbrire pentru exterior și interior, sisteme automatizate de acces rezidential, soluţii de umbrire solară dinamică și Smart Living.

50 de ani de inovaţie

De la primul motor pentru rulouri, până la soluţiile pentru casa conectată, în cei 50 de ani de istorie a companiei, Somfy a contribuit la crearea unui stil de viaţă confortabil pentru milioane de utilizatori din întreaga lume, imaginându-şi cum va arăta casa de mâine: una mai eficientǎ energetic, sigurǎ și responsabilă faţă de mediu.

DESPRE SOMFY ROMÂNIA

În România, compania Somfy a fost înființată în anul 2006, având în prezent o echipă de 12 angajați, un birou central în București, un depozit logistic la Brașov, precum și o rețea de parteneri și reprezentanţi teritoriali care asigură acoperirea la nivel naţional.

 

Sediu Somfy Bucureşti

Str. Maria Rosetti, Nr 6, Et 2, Sector 2, Rosetti Tower, București

 

Sediu & depozit Somfy Braşov

Str. Zizinului, nr. 18, Loc. Tărlungeni, Jud. Brașov, 507220

 

T: (+4) 0374 494 418 | F: (+4) 0374 826 083 | somfy.romania@somfy.com

www.somfy.ro

www.somfy.ro/proiecte/

Somfy România Facebook

Somfy România LinkedIn