Skip to main content

Schneider Electric

Schneider Electric este promotorul transformării digitale a managementului energiei și automatizării în locuințe, clădiri, centre de date, infrastructură și în diferite industrii.

Cu o prezență globală în peste 100 de țări, suntem liderul incontestabil în managementul energiei – de medie tensiune, joasa tensiune și alimentare electrica de siguranță, precum și în sisteme de automatizare.

Soluțiile noastre integrate de eficientizare îmbină energia, automatizarea și software-ul.

În cadrul sistemului său global, Schneider Electric colaborează cu o mare comunitate de parteneri, integratori și dezvoltatori, pentru a livra eficiență operațională și control în timp real.

Pe piața din România, compania este prezentă din 1997, activând pe numeroase segmente, printre care: clădiri, IT, apă & apă uzată, petrol și gaze, utilități, metale și minerale, minier.

Schneider Electric dezvolta tehnologii conectate si soluții pentru gestionarea energiei si proceselor in moduri sigure, fiabile, eficiente si sustenabile.

Grupul investeste in cercetare si dezvoltare pentru a sustine inovaţia si diferențierea, cu un devotament puternic pentru dezvoltarea sustenabila.

Noi credem că accesul la electricitate prin intermediul unor soluții inteligente este un drept fundamental al omului.

Le oferim tuturor ocazia de a face mai multe lucruri cu mai puține resurse, asigurând prezența vieții oriunde, oricând și pentru oricine – Life is On!

 

Vizitati-ne pe: www.se.com/ro