Skip to main content

Rockwool

În ROCKWOOL Group, ne angajăm să îmbunătățim viețile tuturor celor care experimentează soluțiile noastre. Experiența noastră contribuie decisiv în abordarea celor mai mari provocări actuale ale dezvoltării sustenabile, de la consumul de energie și poluarea fonică, până la reziliența la foc, deficitul de apă și inundații.

Produsele pentru izolaţie din vată minerală bazaltică ROCKWOOL contribuie la creşterea semnificativă a eficienţei energetice a clădirilor şi asigură totodată siguranţa îimpotriva incendiilor, fiind incombustibile.

Citat Florin Popescu:

ROCKWOOL Romania este onorată să facă parte din ROENEF pentru că eficienţa energetică a clădirilor este unul dintre cele mai importante domenii de dezvoltare, nu doar pentru prezent ci şi pentru mulţi ani de acum încolo. Clădiri eficiente energetic înseamnă costuri mai mici pentru cei care locuiesc în ele, un aer mai curat prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră sau reducerea importurilor de energie, printre altele.

Promovarea eficienţei energetice în clădiri va ajuta atât locuitorii României cât şi mediul de afaceri din ţara noastră. Sunt convins că ROENEF poate contribui substantial la punerea mai sus pe agenda publică a acestei direcţii.

Florin Popescu
Business Unit Director
ROCKWOOL Balkans