Skip to main content

Alukonigstahl

Alukönigstahl este furnizor de sisteme de aluminiu, oțel și plastic de cea mai bună calitate, destinate realizării unei arhitecturi contemporane, eficiente din punct de vedere energetic și care susține design-urile constructive sustenabile. Distribuția unor brandurilor renumite : Schüco International öi Jansen AG asigură un sortiment de produse de înaltă calitate, care este supus unei optimizări constante și unei adaptări continue la tendințele arhitecturii și la specificațiile nornelor tehnice de construcție în vigoare.

Alukönigstahl operează în România din 1995 și colaborează îndeaproape cu cei mai experimentați parteneri de construcții de fațade, ferestre și uși pe piața românească. Aceste parteneriate existau deja de zeci de ani și se bazează pe încredere reciprocă. Aceste parteneriate de lungă durată atât cu furnizorii cât și cu producătorii precum și dezvoltarea continuă a produselor și diversificarea serviciilor au dus Alukönigstahl la poziția de lider în domeniul tehnologiei și inovării pentru anvelope de clădiri.

Lista de referințe a companiei cuprinde cele mai importante proiecte de birouri, rezidențiale, retail, de divertisment și de hoteluri din întreaga țară. Cele edificate în ultimii ani au fost certificate clădiri verzi, conform BREAM sau LEED cu rezultate foarte bune. Suntem pregătiți să susținem eforturile dezvoltatorilor, de a construi tot mai multe clădiri verzi, care se axează pe oameni şi pe nevoile acestora, în armonie cu natura şi tehnologia.

In plus, Alukönigstahl a fost recunoscut ca Green Homes Approved Solution Provider de către RoGBC. Prin aceasta contribuim la dezvoltarea acestui program de locuințe verzi certificate, acest fapt fiind în conformitate cu principiile noastre de sustenabilitate, dar și cu produsele Green, cu performanțe energetice ridicate și din materiale naturale, regenerabile pe care le avem în portofoliu

Servicii furnizate:

  • Consultanță acordată partenerilor noștri și elaborarea împreună a soluțiilor specifice. Alukönigstahl își sprijină partenerii cu competență, în toate etapele unui proiect de construcție. Compania dispune de echipe de consultanță tehnică care dezvoltă noi produse, precum și oferă argumente decisive pentru alegerea soluției optime pentru fiecare proiect.
  • Value Engineering pentru fațade și ferestre, inclusiv calculul static, eficiența energetică, dezvoltarea de soluții inovatoare tehnice, noi, specifice proiectelor.
  • Proiectare tehnologică, asistență în atelierul de producție și pe șantier.

 

Detalii despre produsele și serviciile oferite de companie găsiți pe www.alukoenigstahl.ro